1. FinanciŽle Audit

 2. Operationele Audits van bedrijfsprocessen en bedrijfsentiteiten

 3. Teneinde de doeltreffendheid  en de efficiŽntie van de bedrijfsvoering te verbeteren, voeren wij een grondige analyse uit van de bedrijfsprocessen in de functionele domeinen van aankoop, verkoop, productie, distributie en financiŽle administratie. Afhankelijk van de probleemstelling en het voorwerp van het onderzoek wordt een specifiek onderzoeksplan en specifieke onderzoeksmethoden en -technieken gehanteerd aangepast aan de bedrijfsomgeving.
  Wij voeren doorlichtingen uit van dochterondernemingen, bijkantoren of bedrijfsafdelingen, in Belgie of in het buitenland. Onze adviestaken situeren zich op het vlak van de optimalisatie van de operationele werking van de afdelingen of bijkantoren, de fiscale structuur, de financiŽle toestand.
  Deze audits resulteren in de opmaak van verbeteringsplannen die voorgelegd en besproken met het management van de onderneming. En om te vermijden dat rapporten en plannen met aanbevelingen in de schuif blijven liggen, wenst MBC zich ook zeker te engageren om de invoering van de verbeteringsplannen bij te staan. Hierdoor kunnen wij de haalbaarheid van onze verbeteringsvoorstellen ook in de praktijk aantonen.
  MBC partners en medewerkers hebben een jarenlange ervaring opgedaan bij de grote  internationale audit kantoren en stellen deze expertise nu ter beschikking van de MBC klanten.
 4. Fiscale audit van directe en/of indirecte belastingen

 5. Audits bij aankoop en overdracht van bedrijven

 6. Audits van de kostprijsberekening

 7. Interne audits