Waarom MBC als uw voorkeurspartner?
MBC heeft als doel een lange termijn relatie van professionele deskundigheid, vertrouwen, nabijheid en correctheid op te bouwen met zijn klanten.


 • MBC gelooft sterk in de verwevenheid van de boekhoudkundige, fiscale, financiële, vennootschapsrechterlijke en successierechterlijke thema's. Enkel een geïntegreerde dienstverlening door specialisten in elk vakdomein garandeert dat U als klant een kwalitatieve en optimale dienstverlening aangeboden krijgt.
 • Wij wensen als een team van experten de groei van uw activiteiten te ondersteunen vanuit elke invalshoek.
  De medewerkers van MBC zijn dan ook allen zeer ervaren, polyvalente, vakkundig erkende boekhouders, accountants of bedrijfsadviseurs die elk hun eigen domein van verdieping hebben.
 • Intern wordt de kennis en kunde van de medewerkers versterkt door hen samen te brengen in kennisgroepen die ervaringen delen, steeds op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, regelgevingen en praktijktoepassingen binnen hun vakgebied.  De kracht van MBC schuilt in zijn medewerkers die U bijstaan met een uitgesproken vakkundigheid en nauwgezetheid.
 • MBC gelooft in een sterke persoonlijke en directe begeleiding en opvolging van uw bedrijfsactiviteiten. Onze vaste dossierverantwoordelijken bouwen daarom vaak jarenlange professionele relaties op met U als klant en kennen uw onderneming dan ook in de diepte in vele aspecten van de beleidsvoering. De dossierverantwoordelijken kunnen dan een beroep doen op de interne experten uit andere bedrijfsdomeinen om voor U een multi-disciplinaire dienstverlening uit te werken. Deze manier van samenwerken en partnerschap garandeert dat U een op maat gesneden dienstverlening mag verwachten.
Kortom wij denken dan ook dat we uitstekende troeven hebben om uw voorkeurspartner te worden en te blijven:

 • Een bijzondere kwaliteit van medewerkers
 • Een gespecialiseerd en multi-disciplinair dienstenaanbod voor zowel  opdrachten van doorlopende aard als op 'ad hoc' specifieke begeleiding
 • Advies en begeleiding op maat: een klantgerichte benadering dragen we hoog in het vaandel
 • Onafhankelijk: MBC is géén onderdeel van een groter geheel. Onze dienstverlening staat op zich.
 • Professionaliteit en kwaliteit in alles wat we doen.