Onze diensten

MBC is een multidisciplinaire en onafhankelijke verstrekker van professionele adviesdiensten gericht op middelgrote en kleine ondernemingen opererend in vennootschapsvorm dan wel ingericht als eenmanszaak.

Waarom MBC?
MBC heeft als doel een relatie van professionele deskundigheid, vertrouwen, nabijheid en correctheid op te bouwen met zijn klanten. MBC gelooft sterk in de verwevenheid van de boekhoudkundige, fiscale, financiŽle, vennootschapsrechterlijke en successierechterlijke themaís.

Onze klanten
Reeds een 700 tal vennootschappen, rechtspersonen, eenmanszaken en vrije beroepers maken gebruik van onze diensten. Hierbij wensen wij sterk de nadruk te leggen op het begeleiden van het kleine en middelgrote groeibedrijf. MBC is sterkt vertegenwoordigd in een aantal sectoren en kan dan ook sector specifieke kennis uitwisselen en doorgeven aan U als klant.

Ons bedrijf
MBC is een netwerk van vennootschappen met hoofdkantoor in Hasselt en bijkantoor in Neerpelt. Op termijn wensen wij uit te groeien tot een advieskantoor dat een belangrijke centrale kennisopbouw koppelt aan een locale aanwezigheid dicht bij U als klant. Ons team bestaat momenteel uit 15 mensen.